Een moment geduld a.u.b...

VUURWERKFANS.NL

Hét online platform, voor en door vuurwerk fanaten.

  • Pyro
  • Trad

Avp / Pyro Tv

Plaats hier berichten over je eigen, of andere vuurwerksites.
feabal
Lid
Avatar gebruiker
Berichten: 749

Avp / Pyro Tv

Zoals sommige misschien al weten, is Avp terug van weg geweest. Wellis waar in een nieuw jasje, zo wordt het onder Pyro Tv naar buiten gebracht. Ik denk dat de meeste leden die hier zitten ooit zijn begonnen op Avp en er zeker weer een kijkje komen nemen.

http://pyrotv.nl/forum/index.php

Het forum is back to basic, lekker terug naar het oude huis kamer gevoel, terug naar het oude Avp sfeertje.
No Pyro, No Party !

Arjan
Lid
Avatar gebruiker
Berichten: 19

Re: Avp / Pyro Tv

Jaren lang (al begonnen in 1998 en 1 van de eerste vuurwerkforums in NL) was AVP een begrip in de vuurwerkbranche en bij duizenden en duizenden liefhebbers in de Benelux en ver daarbuiten. 2 en half jaar geleden besloot ik om diverse redenen om toch de stekker uit AVP te trekken en had daar tot voor kort vrede mee. Echter... de laatste tijd begon ik in te zien wat de sluiting voor velen betekende en dus na lang beraad heb ik toch weer besloten om de site nieuw leven in te gaan blazen.. Dat is gelukt! ;)

Net weer open en de echte die-hard vuurwerkliefhebbers weten de site weer snel te vinden... Dat geeft een heel goed gevoel, en de oude namen van toen zie je weer terug. Ook een deel van het moderator team van toen is weer present, en zullen zoals altijd weer toegewijd meewerken aan het forum
Ook de "sfeer" en "gezelligheid" van de laatste maanden van het jaar die nergens anders geëvenaard werd zoals op AVP zien we nu al weer terug in een paar dagen tijd. Dat doet mij (en het team) goed en geeft ons ook weer energie!

Dus... We zijn weer helemaal terug en voor wie gek is van vuurwerk en het leuk vind om op een actief vuurwerkforum mee te kleppen is natuurlijk altijd welkom! :)

Check de site weer via het vertrouwde adres: http://www.avpvuurwerk.nl
Arjan Uitman van AVP! :D

Glenn-VWF
Lid
Avatar gebruiker
Berichten: 121

Re: Avp / Pyro Tv

Ik vind het geweldig Arjan dat jullie terug zijn!
Voor mij als, toen nog, klein jongetje ook allemaal begonnen. Voelt echt als thuiskomen!
Let's get the party started! :yeah:Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

  • Pyro
  • Trad