Een moment geduld a.u.b...

VUURWERKFANS.NL

Hét online platform, voor en door vuurwerk fanaten.

  • Pyro
  • Trad

Freak-actie Huisman Vuurwerk 2018

Huisman Vuurwerk
Lid
Avatar gebruiker
Berichten: 236

Re: Freak-actie Huisman Vuurwerk 2018

Het zit er weer op!!
De Huisman Vuurwerk Freak-actie 2018 is (helaas) afgelopen. Ook deze keer was het weer een drukke maar vooral ook leuke periode! Goed om te zien dat velen van jullie hebben geprofiteerd van onze extra Cakeboxen- en Assortimenten-actie, dat is waarschijnlijk wel een blijvertje. En ook deze keer hebben we niet alleen nieuwe en onze "vaste" Freak-klanten mogen bedienen maar zijn er ook weer een aantal "oud-gedienden" teruggekeerd. Gisteren op de valreep nog één die voor het laatst in 2015 bij ons had besteld. Fantastisch natuurlijk!

Maximale korting?
We hebben dus weer een grote groep Vuurwerkliefhebbers blij kunnen maken met onze Freak-actie en bijbehorende aanbiedingen en kortingen. Zoals jullie gewend zijn zullen we de komende weken alle Freak-bestellingen nog een keer nalopen en narekenen om er zeker van te zijn dat iedereen de maximale korting heeft gekregen waar hij/zij recht op heeft. Mocht dit bij jou zo zijn, dan kun je uiterlijk half december een mail van ons verwachten.

En nu?
De website wordt weer helemaal startklaar gemaakt voor de regionale verkoop. Natuurlijk blijven we jullie op de hoogte houden van alle ontwikkelingen via ons algemene Huisman Vuurwerk-topic, Nieuwsbrieven en Social Media. Zo opent aankomende week onze Vuurwerk Store weer de deuren, zullen we weer prominent aanwezig zijn bij Huissen bij Kaarslicht op zaterdag 08-12 en staat onze Huisman Vuurwerkdemo voor 20-12 op de planning. Natuurlijk zijn jullie van harte welkom bij al deze activiteiten!

We willen iedereen nogmaals bedanken voor alle leuke en enthousiaste reacties en graag tot in december!!

Aan de mods het verzoek om dit topic open te houden zodat er nog wel vragen gesteld en reacties gegeven kunnen worden over onze Freak-actie. Alvast bedankt!
ZENA, Rubro, Vuurwerkmania, Evolution en Vuurwerktotaal vuurwerk bestel je makkelijk en snel via http://www.huismanvuurwerk.nlWie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

  • Pyro
  • Trad